O nama


Restoran „Gunjetinac“ je počeo sa radom 1994.godine na sadašnjoj lokaciji u samom centru Vlasotinca. konobarKako su godine prolazile, „Gunjetinac“ je, kao dobro vino, postajao sve bolji i sadržajniji.

Stalnim  unapredjivanjem usluge i dodavanjem svakojakih specijaliteta, uz poboljšani enterijer i eksterijer  restoran „Gunjetinac“ je učinio sve da se osećate prijatno.

*****
SUR „Gunjetinac“, kod kamenog mosta u ulici 12.brigade bb, se izdvaja po svojoj neodoljivoj domaćinskoj toplini, prijatnom ambijentu, diskretnom šarmu i izvanrednom položaju, a stalni i ostali gosti u njemu zaista mogu da privremeno zaborave na sve urbane probleme, da se potpuno opuste, da se predaju vrhunskoj hrani i piću, kao i usluzi. Da biste probali i osetili morate doći, pošto ce Vas dočekati ljubazni stručni domaćini sa željom da opet dodjete i da nas preporučite, a mi ćemo uvek biti isti i po malo drugačiji Vama i svetu prilagodjeni.
*****
Kapacitet SUR „Gunjetinac“ je 130 mesta, 80 mesta na spratu i 50 mesta u prizemlju restorana. Prostor na spratu SUR „Gunjetinac“ kapaciteta 80 mesta je pogodan za organizovanje rodjendana, krštenja, prosidbi… kao i za poslovne ručkove, prezentacije, koktele…

Opširnije >>>

 

*****
Motel „Gunjetinac“ se nalazi odmah na ulazu u Vlasotince, sa leve strane, a udaljen je od auto-puta Niš-Vranje samo 7 km. Odlikuje se velikom salom koja moze da primi i do 400 gostiju. U prizemlju se nalazi recepcija, a na spratu apartmani i 36 ležaja za Vaš odmor. Ispred restorana je letnja bašta, kao i prostor namenjen deci…

Opširnije >>>

 

surmotel