„DON GUNJETINAC“


Restoran „Gunjetinac Plus“ je poceo sa radom 1994.godine na sadašnjoj lokaciji u samom centru Vlasotinca. Kako su godine prolazile, „Gunjetinac“ je, kao dobro vino, postajao sve bolji i sadržajniji.

Stalnim unapredjivanjem usluge i dodavanjem svakojakih specijaliteta, uz poboljšani enterijer i eksterijer  restoran „Gunjetinac Plus“ je učinio sve da se osećate prijatno.

Od 2018. godine restoran „Gunjetinac Plus“ menja ime u „DON GUNJETINAC“ proširava ponudu hrane i pića i poslastica. Uvodjenjem novina u poslovanju i redizajniranjem objekta postaje prestižno mesto u gradu za koje se uvek traži mesto više.

„DON GUNJETINAC“, kod kamenog mosta (Trolist) u ulici 12.brigade bb, se izdvaja po svojoj neodoljivoj domaćinskoj toplini, prijatnom ambijentu, diskretnom šarmu i izvanrednom položaju, a stalni i ostali gosti u njemu zaista mogu da privremeno zaborave na sve urbane probleme, da se potpuno opuste, da se predaju vrhunskoj hrani i piću, kao i usluzi.

gunjetinac8

Kapacitet restorana „DON GUNJETINAC“ je 130 mesta, 80 mesta na spratu i 50 mesta u prizemlju restorana. Prostor na spratu restorana „DON GUNJETINAC“ je kapaciteta 80 mesta i pogodan je za organizovanje rodjendana, krštenja, prosidbi, proslave punoletstva… kao i za intimne večere, porodične proslave, poslovne ručkove, prezentacije, koktele…

Dugogodišnje iskustvo u pripremi i organizaciji daje nam za pravo da Vam ponudimo pomoć oko organizacije veselja, proslava…

Miris izvanredne kuhinje, koji se širi gradom, naginje svakog prolaznika, da bar nas  trenutak zastane i provede neko vreme kod nas.

Da biste probali i osetili morate doći, pošto ce Vas docekati ljubazni i stručni domaćini sa željom da opet dodjete i da nas preporučite, a mi ćemo uvek biti isti i po malo drugačiji Vama i svetu prilagodjeni.

Telefon za informacije i rezervacije:  063 / 205 – 199

 

KUĆNA DOSTAVA HRANE